Newsletter

Zeliš besplatno svakog dana dnevne vijesti na e-mail? Popuni formular ispod: USKORO pocinje slanje!
Ime:
E-mail:
Izvor: Vijesti | 25.03.2010 18:12


Građani Podgorice, u susret lokalnim izborima, moći će da izvrše uvid u birački spisak radi upisa, brisanja, dopuna, izmjena ili ispravki podataka upisanih u birački spisak, sve do njegovog zaključenja koje je planirano za 12. maj 2010. godine, navodi se u saopštenju gradskog Biroa za odnose sa javnošću.
U obavještenju Sekretarijata za lokalnu samoupravu upućenom građanima glavnog grada ističe se da se uvid u elektronski, odnosno kompjuterski birački spisak može izvršiti svakog radnog dana u periodu osam do 16 sati, u prostorijama tog Sekretarijata koji se nalazi u Ulici Marka Miljanova na broju tri.
- Građani mjesnih zajednica Kruševac, Momišići, Tološi I i II, Donja Gorica, Gornja Gorica, Stara varoš, Nova varoš, Zagorič, Jedinstvo, Masline, Drač, Ljubović, 19. decembar i Konik mogu izvršiti uvid u prepise biračkih spiskova u prostorijama navedenih mjesnih zajednica, svakog radnog dana između osam i 16 časova - saopšteno je iz PG biroa.
Što se tiče mještana seoskih područja oni uvid u prepise biračkog spiska mogu izvršiti i u mjesnoj kancelariji kojoj pripada određeno seosko područje, radnim danima od osam do 16 sati...
Podijeli vijest: