Newsletter

Zeliš besplatno svakog dana dnevne vijesti na e-mail? Popuni formular ispod: USKORO pocinje slanje!
Ime:
E-mail:
Izvor: Vijesti | 25.03.2010 18:12


Gra─Ĺani Podgorice, u susret lokalnim izborima, mo─çi ─çe da izvr┼íe uvid u bira─Źki spisak radi upisa, brisanja, dopuna, izmjena ili ispravki podataka upisanih u bira─Źki spisak, sve do njegovog zaklju─Źenja koje je planirano za 12. maj 2010. godine, navodi se u saop┼ítenju gradskog Biroa za odnose sa javno┼í─çu.
U obavje┼ítenju Sekretarijata za lokalnu samoupravu upu─çenom gra─Ĺanima glavnog grada isti─Źe se da se uvid u elektronski, odnosno kompjuterski bira─Źki spisak mo┼że izvr┼íiti svakog radnog dana u periodu osam do 16 sati, u prostorijama tog Sekretarijata koji se nalazi u Ulici Marka Miljanova na broju tri.
- Gra─Ĺani mjesnih zajednica Kru┼íevac, Momi┼íi─çi, Tolo┼íi I i II, Donja Gorica, Gornja Gorica, Stara varo┼í, Nova varo┼í, Zagori─Ź, Jedinstvo, Masline, Dra─Ź, Ljubovi─ç, 19. decembar i Konik mogu izvr┼íiti uvid u prepise bira─Źkih spiskova u prostorijama navedenih mjesnih zajednica, svakog radnog dana izme─Ĺu osam i 16 ─Źasova - saop┼íteno je iz PG biroa.
┼áto se ti─Źe mje┼ítana seoskih podru─Źja oni uvid u prepise bira─Źkog spiska mogu izvr┼íiti i u mjesnoj kancelariji kojoj pripada odre─Ĺeno seosko podru─Źje, radnim danima od osam do 16 sati...
Podijeli vijest: